Recepty
Kategorie Ostatní drůbež
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
KachnaKachna   


PřísadyPřísady  
  • kachna
  • sůl
  • kmín
  • popř. trochu sádla


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ne
Zobrazeno:20094
Hodnocení:Neznámkováno
Datum spotřeby:06.no.2011
Autor:Lucka
PokynyPokyny  Kachnu očistíme, prosolíme a okmínujeme a dáme do pekáčku péci (popř. dáme malinko sádla, ale v klasické troubě není nutné, kachna velmi záhy pustí hodně šťávy). Průběžně šťávou kachničku poléváme. Pečeme dozlatova.
PoznámkyPoznámky  Doba pečení - v remosce lze péci dvě čtvrtky cca 1:45 hod. Podáváme s houskovými či bramborovými knedlíky a se zelím.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.