Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Kategorie
Ostatní drůbež
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Kachna
Přísady
kachna
sůl
kmín
popř. trochu sádla
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Zobrazeno:
20094
Hodnocení:
Neznámkováno
Datum spotřeby:
06.no.2011
Autor:
Lucka
Pokyny
Kachnu očistíme, prosolíme a okmínujeme a dáme do pekáčku péci (popř. dáme malinko sádla, ale v klasické troubě není nutné, kachna velmi záhy pustí hodně šťávy). Průběžně šťávou kachničku poléváme. Pečeme dozlatova.
Poznámky
Doba pečení - v remosce lze péci dvě čtvrtky cca 1:45 hod. Podáváme s houskovými či bramborovými knedlíky a se zelím.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba