Recepty
Kategorie Marmelády, zavařeniny a povidla
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
Jablková přesnídávkaJablková přesnídávka   


PřísadyPřísady  
  • 1,25 kg oloupaných jablek
  • 125 g cukru
  • 1 vanilkový pudink (prášek)
  • 0,5 l vody
  • skořice
  • citronová šťáva


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ano
Zobrazeno:25130
Hodnocení:Neznámkováno
Datum spotřeby:24.z.2014
Autor:Lucka
PokynyPokyny  Jablka oloupeme, rozmixujeme a rozvaříme s cukrem. Připravíme si nálev vanilkového pudinku a vody, rozmícháme a neuvařené nalijeme do rozmixované směsi. Lze přidat skořici a citronovou šťávu. Uvedeme do varu a mícháme, až vznikne tuhnoucí hmota. Pak plníme do sklenic. Sterilujeme, aby víčka nechytla plíseň, při 85°C - 100°C cca 15 - 20 minut v troubě, a to tak, že do pekáče nalijeme vodu a vložíme do něj skleničky víčkem dolů; po vypnutí lze nechat do rána a až poté vyndat.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.