Recepty
Kategorie Hovězí maso
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
Španělský ptáčekŠpanělský ptáček   


PřísadyPřísady  
  • 4 plátky hovězího masa (z kýty)
  • sůl
  • pepř
  • plnotučná hořčice
  • 50 g slaniny
  • 1 párek
  • 2 vejce natvrdo uvařená
  • 2 okurky
  • 1 cibule
  • sádlo
  • jíška
  • hovězí bujón (dle množství omáčky - doporučuji cca 1,5 l, pokud k tomu budou knedlíky, jinak stačí polovina)


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ne
Neporcované:4
Zobrazeno:18386
Hodnocení:Neznámkováno
Datum spotřeby:10.en.2010
Autor:Lucka
PokynyPokyny  Plátky masa naklepeme, okořeníme, z jedné strany potřeme hořčicí, dáme kousek slaniny, párku, vejce a okurky, zavineme a obtočíme nití. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, vložíme závitky a opečeme, aby se zatáhly. Z bujónu připravíme vývar (necháme přejít varem) a nalijeme na závitky. Vaříme v papinově hrnci cca 30-40 minut (dle velikosti závitků) doměkka. Hotové maso vyjmeme, omáčku zahustíme a poté maso opět vrátíme do hrnce, pokud nepodáváme ihned.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.