Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Kategorie
Hovězí maso
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Hovězí guláš
Přísady
600 g
hovězího masa
sůl
pepř
1,5 PL
sádla
1
velká cibule
1 PL
sladké papriky
1-2 PL
hladké mouky
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Zobrazeno:
18429
Hodnocení:
0,00 (1 Hodnocení)
Datum spotřeby:
19.dub.2010
Autor:
Lucka
Popis
Množství na cca 4 porce.
Pokyny
Maso nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a dáme osmahnout na rozpuštěném sádle dozlatova. Pak posypeme mletou paprikou. Přidáme maso, které jsme den předtím prosolili a opepřili a smažíme dokud se maso nezatáhne. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. V Papinově hrnci cca 35 minut, v normálním hrnci cca 2 hodiny. Když je maso měkké, zahustíme moukou a krátce povaříme.
Poznámky
Jako příloha vhodné houskové či bramborové knedlíky, rýže nebo těstoviny.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba