Recepty
Kategorie Hovězí maso
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
Hovězí gulášHovězí guláš   


PřísadyPřísady  
  • 600 g hovězího masa
  • sůl
  • pepř
  • 1,5 PL sádla
  • 1 velká cibule
  • 1 PL sladké papriky
  • 1-2 PL hladké mouky


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ne
Zobrazeno:18429
Hodnocení:0,00 (1 Hodnocení)
Datum spotřeby:19.dub.2010
Autor:Lucka
PopisPopis  Množství na cca 4 porce.
PokynyPokyny  Maso nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a dáme osmahnout na rozpuštěném sádle dozlatova. Pak posypeme mletou paprikou. Přidáme maso, které jsme den předtím prosolili a opepřili a smažíme dokud se maso nezatáhne. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. V Papinově hrnci cca 35 minut, v normálním hrnci cca 2 hodiny. Když je maso měkké, zahustíme moukou a krátce povaříme.
PoznámkyPoznámky  Jako příloha vhodné houskové či bramborové knedlíky, rýže nebo těstoviny.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.