Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Kategorie
Hovězí maso
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Roštěná z krku
Přísady
hovězí krk
cibule
2 stroužky
česneku
100 g
slaniny nebo bůčku
kečup
hořčice
2 PL
Worchesterové omáčky
sůl
pepř
nové koření
olej
vývar z masoxu
jíška
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Zobrazeno:
24086
Hodnocení:
Neznámkováno
Datum spotřeby:
26.srp.2015
Autor:
Lucka
Pokyny
Maso nakrájíme na plátky či kostky a ponoříme do misky, ve které jsme smíchali kečup, hořčici a Worchesterovou omáčku. Cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme česnek a na kostičky nakrájenou slaninu nebo bůček. Následně přidáme maso, které osolíme, opepříme a osmahneme. Poté přidáme nové koření, podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso nezměkne. Na konec zahustíme jíškou.
Poznámky
Jako příloha vhodné houskové či bramborové knedlíky, rýže.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba