Recepty
Kategorie Hovězí maso
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
Roštěná z krkuRoštěná z krku   


PřísadyPřísady  
  • hovězí krk
  • cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g slaniny nebo bůčku
  • kečup
  • hořčice
  • 2 PL Worchesterové omáčky
  • sůl
  • pepř
  • nové koření
  • olej
  • vývar z masoxu
  • jíška


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ne
Zobrazeno:23521
Hodnocení:Neznámkováno
Datum spotřeby:26.srp.2015
Autor:Lucka
PokynyPokyny  Maso nakrájíme na plátky či kostky a ponoříme do misky, ve které jsme smíchali kečup, hořčici a Worchesterovou omáčku. Cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme česnek a na kostičky nakrájenou slaninu nebo bůček. Následně přidáme maso, které osolíme, opepříme a osmahneme. Poté přidáme nové koření, podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso nezměkne. Na konec zahustíme jíškou.
PoznámkyPoznámky  Jako příloha vhodné houskové či bramborové knedlíky, rýže.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.