Recepty
Kategorie Zvěřina
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
Dančí pečeněDančí pečeně   


PřísadyPřísady  
  • dančí kýta
  • česnek
  • slanina
  • koření na zvěřinu
  • olej


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ne
Zobrazeno:22942
Hodnocení:Neznámkováno
Datum spotřeby:10.led.2015
Autor:Lucka
PokynyPokyny  Zhruba 48 hodin předem maso omyjeme, očistíme a okořeníme. Na dno pekáčku dáme nakrájené stroužky česneku s kousky slaniny a trochu oleje a na vše položíme připravené maso. Necháme v chladu uležet. Pečeme v předehřáté troubě cca 1 - 1,5 hodiny a průběžně pravidelně podléváme.
PoznámkyPoznámky  Podáváme nejlépe s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.