Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Recepty
Návštěvy
Dnes
10
Včera
0
Za Týden
10
Za Měsíc
21
Vše
27031
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie
Zvěřina
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Dančí pečeně
Přísady
dančí kýta
česnek
slanina
koření na zvěřinu
olej
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Zobrazeno:
17077
Hodnocení:
Neznámkováno
Datum spotřeby:
10.led.2015
Autor:
Lucka
Pokyny
Zhruba 48 hodin předem maso omyjeme, očistíme a okořeníme. Na dno pekáčku dáme nakrájené stroužky česneku s kousky slaniny a trochu oleje a na vše položíme připravené maso. Necháme v chladu uležet. Pečeme v předehřáté troubě cca 1 - 1,5 hodiny a průběžně pravidelně podléváme.
Poznámky
Podáváme nejlépe s červeným zelím a bramborovým knedlíkem.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba