Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Recepty
Návštěvy
Dnes
8
Včera
20
Za Týden
28
Za Měsíc
55
Vše
27065
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie
Marmelády, zavařeniny a povidla
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Broskvový džem
Přísady
1 kg
broskví
300 g
kyselých jablek
600 g
cukru
1 ČL
kyseliny citrónové
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ano
Zobrazeno:
14006
Hodnocení:
Neznámkováno
Datum spotřeby:
28.srp.2013
Autor:
Lucka
Pokyny
Broskve oloupejte, vypeckujte a nakrájejte. Jablka oloupejte a nastrouhejte. Následně broskve povařte za stálého míchání s jablky a 400 g cukru. Až směs zhoustne (cca po 30 minutách), přidejte zbytek cukru se lžičkou kyseliny citronové a cca 5 minut povařte, ochutnejte, případně doslaďte a znovu chviličku provařte.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba