Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Recepty
Návštěvy
Dnes
1
Včera
20
Za Týden
21
Za Měsíc
48
Vše
27058
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie
Ryby
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Pstruh po mlynářsku
Přísady
pstruzi (počet dle strávníků)
sůl
kmín
olej
máslo
hladká mouka
petrželka
příloha - brambory
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Zobrazeno:
14117
Hodnocení:
5,00 (1 Hodnocení)
Datum spotřeby:
29.dub.2013
Autor:
Lucka
Pokyny
Pstruha omyjeme a zvenčí i zevnitř osolíme a okmínujeme. V pekáči rozehřejeme olej a máslo. Pstruha obalíme v mouce a dáme do pekáčku. Pečeme v troubě předehřáté na 210°C a po deseti minutách otočíme a stejně dlouhou dobu pečeme i z druhé strany. Upečené pstruhy vyndáme a výpek přecedíme, přidáme máslo a petrželku a tímto přelijeme brambory, které podáváme jako přílohu.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba