Recepty

Recepty

Návštěvy

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes11
mod_vvisit_counterVčera26
mod_vvisit_counterZa Týden60
mod_vvisit_counterZa Měsíc75
mod_vvisit_counterVše27156
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie Ryby
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
KaprKapr   


PřísadyPřísady  
  • kapr
  • 1 česnek
  • kmín
  • vegeta
  • grilovací koření
  • koření na ryby (popř. drůbež)
  • majoránka
  • petržel
  • Worchesterová omáčka
  • sójová omáčka
  • med či marmeláda
  • citron
  • hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení řízků
  • olej


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ne
Zobrazeno:14249
Hodnocení:3,75 (4 Hodnocení)
Datum spotřeby:30.kv.2011
Autor:Lucka
PokynyPokyny  Po vyndání z mrazáku nutno nechat kapra zcela rozmrznout (i 24 hodin). Poté jej opláchnout a dočistit a naporcovat na řízky. Potřít strouhaným česnekem, okořenit kmínem, vegetou, grilovacím kořením a kořením na ryby či drůbež. Posypat majoránkou a petrželí a "vykoupat" ve Worchesterové a sójové omáčce. Naskládat do pekáče a prokapat medem či marmeládou. Nechat uležet alespoň do druhého dne. Poté buď smažit přírodně, nebo obalit v trojobalu a osmažené pokapat citronem.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.