Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Recepty
Návštěvy
Dnes
11
Včera
26
Za Týden
60
Za Měsíc
75
Vše
27156
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie
Ryby
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Kapr
Přísady
kapr
1
česnek
kmín
vegeta
grilovací koření
koření na ryby (popř. drůbež)
majoránka
petržel
Worchesterová omáčka
sójová omáčka
med či marmeláda
citron
hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení řízků
olej
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Zobrazeno:
14249
Hodnocení:
3,75 (4 Hodnocení)
Datum spotřeby:
30.kv.2011
Autor:
Lucka
Pokyny
Po vyndání z mrazáku nutno nechat kapra zcela rozmrznout (i 24 hodin). Poté jej opláchnout a dočistit a naporcovat na řízky. Potřít strouhaným česnekem, okořenit kmínem, vegetou, grilovacím kořením a kořením na ryby či drůbež. Posypat majoránkou a petrželí a "vykoupat" ve Worchesterové a sójové omáčce. Naskládat do pekáče a prokapat medem či marmeládou. Nechat uležet alespoň do druhého dne. Poté buď smažit přírodně, nebo obalit v trojobalu a osmažené pokapat citronem.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba