Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Recepty
Návštěvy
Dnes
7
Včera
2
Za Týden
9
Za Měsíc
34
Vše
30225
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie
Ryby
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Kapr
Přísady
kapr
1
česnek
kmín
vegeta
grilovací koření
koření na ryby (popř. drůbež)
majoránka
petržel
Worchesterová omáčka
sójová omáčka
med či marmeláda
citron
hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení řízků
olej
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Zobrazeno:
54478
Hodnocení:
3,75 (4 Hodnocení)
Datum spotřeby:
30.kv.2011
Autor:
Lucka
Pokyny
Po vyndání z mrazáku nutno nechat kapra zcela rozmrznout (i 24 hodin). Poté jej opláchnout a dočistit a naporcovat na řízky. Potřít strouhaným česnekem, okořenit kmínem, vegetou, grilovacím kořením a kořením na ryby či drůbež. Posypat majoránkou a petrželí a "vykoupat" ve Worchesterové a sójové omáčce. Naskládat do pekáče a prokapat medem či marmeládou. Nechat uležet alespoň do druhého dne. Poté buď smažit přírodně, nebo obalit v trojobalu a osmažené pokapat citronem.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba