Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Recepty
Návštěvy
Dnes
23
Včera
20
Za Týden
43
Za Měsíc
70
Vše
27080
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie
Hovězí maso
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Španělský ptáček
Přísady
4 plátky
hovězího masa (z kýty)
sůl
pepř
plnotučná hořčice
50 g
slaniny
1
párek
2
vejce natvrdo uvařená
2
okurky
1
cibule
sádlo
jíška
hovězí bujón (dle množství omáčky - doporučuji cca 1,5 l, pokud k tomu budou knedlíky, jinak stačí polovina)
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Neporcované:
4
Zobrazeno:
14220
Hodnocení:
Neznámkováno
Datum spotřeby:
10.en.2010
Autor:
Lucka
Pokyny
Plátky masa naklepeme, okořeníme, z jedné strany potřeme hořčicí, dáme kousek slaniny, párku, vejce a okurky, zavineme a obtočíme nití. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, vložíme závitky a opečeme, aby se zatáhly. Z bujónu připravíme vývar (necháme přejít varem) a nalijeme na závitky. Vaříme v papinově hrnci cca 30-40 minut (dle velikosti závitků) doměkka. Hotové maso vyjmeme, omáčku zahustíme a poté maso opět vrátíme do hrnce, pokud nepodáváme ihned.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba