Recepty

Recepty

Návštěvy

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes4
mod_vvisit_counterVčera5
mod_vvisit_counterZa Týden15
mod_vvisit_counterZa Měsíc30
mod_vvisit_counterVše27111
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie Zvěřina
Naposledy přidánéNejčtenější Nejlépe hodnocené
Kančí gulášekKančí gulášek   


PřísadyPřísady  
  • 500 g kančího masa
  • 1 velká cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sádlo
  • sladká paprika
  • sůl
  • kmín
  • chilli
  • majoránka
  • jíška nebo hladká mouka a voda
  • vývar na podlití


Obtížnost:Nízká
Vegetariánské:Ne
Neporcované:4
Čas přípravy:15 (minut)
Doba vaření:90 (minut)
Zobrazeno:13669
Hodnocení:5,00 (1 Hodnocení)
Datum spotřeby:28.j.2009
Autor:Lucka
PokynyPokyny  Maso nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a dáme osmahnout na rozpuštěné sádlo. Když je cibulka tmavá, přidáme maso, které krátce opečeme a zaprášíme mletou paprikou. Podlijeme vývarem, ochutíme kmínem a solí a pod pokličkou dusíme doměkka. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě nebo jíškou a krátce povaříme. Hotový guláš dochutíme rozetřeným česnekem, majoránkou, chilli a solí.
PoznámkyPoznámky  Jako příloha vhodné houskové či bramborové knedlíky.

Hodnocení receptu
1 (Špatný)5 (Dobrý)
Ricettario by Vamba
© 2024 Lucinky dobroty
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.