Úvodní stránka
Recepty
Forum
Oblíbené stránky
Recepty
Recepty
Návštěvy
Dnes
4
Včera
5
Za Týden
15
Za Měsíc
30
Vše
27111
Visitors Counter 1.0.2
Recepty
Kategorie
Zvěřina
Naposledy přidáné
Nejčtenější
Nejlépe hodnocené
Kančí gulášek
Přísady
500 g
kančího masa
1
velká cibule
3
stroužky česneku
sádlo
sladká paprika
sůl
kmín
chilli
majoránka
jíška nebo hladká mouka a voda
vývar na podlití
Obtížnost:
Nízká
Vegetariánské:
Ne
Neporcované:
4
Čas přípravy:
15
(minut)
Doba vaření:
90
(minut)
Zobrazeno:
13669
Hodnocení:
5,00 (1 Hodnocení)
Datum spotřeby:
28.j.2009
Autor:
Lucka
Pokyny
Maso nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno a dáme osmahnout na rozpuštěné sádlo. Když je cibulka tmavá, přidáme maso, které krátce opečeme a zaprášíme mletou paprikou. Podlijeme vývarem, ochutíme kmínem a solí a pod pokličkou dusíme doměkka. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě nebo jíškou a krátce povaříme. Hotový guláš dochutíme rozetřeným česnekem, majoránkou, chilli a solí.
Poznámky
Jako příloha vhodné houskové či bramborové knedlíky.
Hodnocení receptu
1 (Špatný)
5 (Dobrý)
Ricettario by
Vamba